Grundejer - matriklen skal forandres

Som grundejer kan det være svært at vide, hvor du skal starte, når grund, bygning eller skel skal ændres.

Sejr Landinspektør rådgiver dig gerne om fast ejendom og mulighederne for netop din ejendom. Det kan handle om f.eks. vejrettigheder, hævd, skel og ejendomsavancebeskatning i forbindelse med salg. Vi kan også undersøge, hvilke bindinger, der er på din ejendom i form af f.eks. fredninger og tinglyste servitutter.

Er du i tvivl, kan du få hjælp til mange af dine spørgsmål, når du kontakter Sejr Landinspektør:

  • Hvis du ikke er enig med naboen om, hvor skellet går, kan vi fortælle om reglerne for skelafmærkning og afmærke skellet.
  • Hvis du skal bygge garage eller carport i skel, kan vi opmåle og afmærke skellet og levere en plan, der fortæller dig præcist, hvor meget plads du har fra huset ud til skel.
  • Hvis du er i tvivl om servitutterne på din ejendom, kan vi udarbejde en servitutredegørelse, der klart fortæller om servitutternes indhold og betydning.
  • Hvis du har aftalt med din nabo, at i har fælles indkørsel eller fælles mur i skel, kan vi sørge for tinglysning af aftalen.

Hvis matriklen skal ændres, så kontakt blot Sejr Landinspektør. Vi er altid parate til at gi’ et kvalificeret svar på dine spørgsmål.

SPØRG OS
få svar på det du ikke finder her...

Klik på ‘spørg her’ knappen og send os din forespørgsel i formularen

SPØRG HER

Skriv din forespørgsel her

Feltet Navn skal udfyldes
Feltet E-mail skal udfyldes
Feltet Telefon skal udfyldes
Feltet Adresse skal udfyldes
Feltet Emne skal udfyldes
Feltet Besked skal udfyldes
Feltet Besked skal udfyldes
×