SEJR LANDINSPEKTØR - EFFEKTIV RÅDGIVNING OG LANDMÅLING

Når du ønsker at forandre fast ejendom, få foretaget tekniske opmålinger eller få rådgivning i byggesager, er det nemt at kontakte en professionel og erfaren landinspektør. I hjertet af Horsens finder du Sejr Landinspektør, som står parat med den nyeste juridiske og tekniske viden inden for alle traditionelle landinspektøropgaver.

Fordi Sejr Landinspektør er lille og fleksibel, er kommandolinjerne korte og direkte. Vi sætter den personlige betjening på et professionelt plan i højsædet og vi er altid parate til at gi’ et kvalificeret svar på dine spørgsmål, når du ringer til os. Også om aftenen – hvad enten du er landmand, entreprenør eller grundejer.

Sejr Landinspektør er den professionelle og kompetente rådgiver

Sejr Landinspektør er stiftet af praktiserende landinspektør Steffen Sejr i 2006. Virksomhedens formål har konstant været at servicere borgere og myndigheder bedst muligt med ejendomsretlig rådgivning og landinspektørarbejder i bred forstand som f.eks. matrikulære arbejder, ejerlejlighedsopdelinger, afsætninger og tekniske opmålinger. Opgaverne har gennem årene spændt både fra mindre sager til store komplekse byggemodnings- og udstykningsarbejder.

Vi er medlem af:

  • Den Danske Landinspektørforening, DDL
  • Praktiserende Landinspektørers Forening, PLF 
  • Landinspektørernes gensidige Erhvervsansvarsforsikring, LGE